Een bijzonder weekend in Zevenhuizen

In het weekend van 10 en 11 november komen vele meesters in de Koreaanse Karatestijl Tang Soo Do te zamen in het sportcentrum Swanla.

Op zaterdag vindt daar het Open European International Friendship Tournament plaats – dat wordt georganiseerd door ATO Nederland – en op zondagochtend zijn er seminars.
Opnieuw heeft de ATO het voor elkaar gekregen om een groot aantal Meesters en deelnemers van verschillende organisaties uit binnen- en buitenland naar Zevenhuizen te krijgen. De deelnemers komen uit de volgende landen: Korea (bakermat van de stijl), Maleisië, Groot Brittannië, België, Denemarken, Duitsland en natuurlijk Nederland. De ATO rekent op zo’n 450 deelnemers.

Tijdens het toernooi op zaterdag worden de volgend competities gehouden:
VRIJ SPARREN – BREKEN – STIJLVORMEN – WAPENVORMEN – TEAMVORMEN
Voor belangstellenden is de toegang gratis. Het toernooi start om 09:00 uur met de openingsceremonie en de afsluiting zal rond 18:00 uur zijn. Rond het middaguur is er een spectaculaire demonstratie door een demo team uit Maleisië.

Ook onze school zal deelnemen aan dit toernooi. De inschrijfformulieren zijn beschikbaar. Vraag er naar bij de Sabum Nim.

Als je (nog) niet wilt deelnemen dan ben je natuurlijk van harte welkom als toeschouwer. Dan kun je zien hoe het er op een toernooi aan toegaat en wellicht dat je dan een volgende keer ook zelf mee wil doen. Om de competitie zo eerlijk mogelijk te maken worden de deelnemers ingedeeld op graduatie en leeftijd. Bij de jeugd wordt ook met lichaamslengte rekening gehouden.

Ben je nieuwsgierig geworden….
Kom dan kijken op 10 november of doe gelijk mee!
WIJ KIJKEN UIT NAAR JE DEELNAME!