ONS LOGO

Het Innae logo (schoolembleem) geeft weer waar onze school voor staat:

ONZE FILOSOFIE

Het beoefenen van een traditionele krijgskunst is veel meer dan in beweging zijn en is niet vergelijkbaar met een willekeurige sport. Mensen zien over het algemeen de fysieke ‘buiten kant’ en dit beeld wordt versterkt door films en videogames. Deze ‘promotie’ heeft er voor gezorgd dat krijgskunst en vechtsport vaak worden gescheiden van de culturele context en de diepere betekenis zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Binnen onze school staat de groei van het individu door krijgskunst beoefening centraal. Oude traditionele leerstellingen, erecodes en trainingsprincipes uit de wereld van de oosterse krijgskunst vormen de basis van ons lesprogramma. Deze karakteristieken zijn goed toepasbaar in de wereld van nu en zijn van grote waarde bij de ontwikkeling en groei van het individu. Zowel mentaal als fysiek.

KWALITEIT STAAT BIJ ONS VOOROP!

Daarom werken wij tijdens onze reguliere Tang Soo Do lessen met kleine groepen en worden leerlingen ingedeeld op niveau en leeftijd. Hierdoor zijn wij in staat gerichte aandacht te geven en zijn de prestaties van een ieder goed te volgen.

Talent of minder getalenteerd… wij maken daarin geen onderscheid! Wij laten mensen groeien waarbij de training zich in de basis richt op zelfverdediging, zelfdiscipline en conditie. Daarnaast leren we onze leerlingen hoe ze op een slimme en effectieve manier voor zichzelf kunnen op komen met respect voor de ander, en leren wij de leerling om te gaan met lastige situaties. De lessen worden geven door een team van enthousiaste deskundige gecertificeerde trainers. Allen met veel ervaring. Innea Dojang is aangesloten bij de All Tangsoodo Organization.