MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te zien. Heb je toch nog een andere vraag waar je een antwoord op wilt? Stel hem ons dan via het contactformulier.

IS HET MOGELIJK OM EEN PROEFLES TE VOLGEN?

Wij stellen iedereen in de gelegenheid om 2 gratis proeflessen te volgen. Wij vinden het prettig als je vooraf even aangeeft dat je mee komt doen. Gebruik daarvoor proeflesformulier. Na 2 lessen heb je een goed beeld van onze lesmethode en heb je je mede leerlingen leren kennen. Daarna kun je je inschrijven. Tijdens de proefperiode draag je een t-shirt, trainingsbroek of short. Wij trainen op blote voeten. Neem een bidon met water of een flesje wat mee zodat je wat kunt drinken tijdens de les.

HOE MELD IK ME AAN ALS IK LID WIL WORDEN?

Om lid te worden van onze school kun je je inschrijven via onze website door middel van het inschrijfformulier. Inschrijfkosten zijn € 10,00.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang van ons via email de overeenkomst die je eenvoudig digitaal kunt ondertekenen. Daarna activeren wij je lidmaatschap en heb je toegang tot alle informatie en ontvang je ook de nieuwsbrieven.

* Wij behouden ons het recht voor je verzoek tot lidmaatschap van Innae Dojang af te wijzen.

WAT HEB IK NODIG ALS IK KOM TRAINEN?

Wij dragen een Dobok (trainingsoutfit voorzien van schoolemblemen) met band. En voor het sparren dragen we hand-, voet- en hoofdbescherming. Dit alles noemen wij het startpakket. Als je lid wordt dien je het startpakket (met 10% korting) aan te schaffen. De actuele prijzen staan in het inschrijfformulier.

WAT KOSTEN DE LESSEN?

Dit is afhankelijk van je leeftijd, je graduatie en het aantal keer dat je per week traint. Het lesgeld voor het huidige seizoen vind je hier.

Bij vooruitbetaling voor een heel seizoen krijgt je € 10,= korting. Het lesgeld kan ook in 3 termijnen worden voldaan. Vanaf 3 leden uit 1 gezin geldt een speciale korting.

Ooievaarspas
Heb je een geldige Ooievaarspas? dan kun je ook de lessen volledig of gedeeltelijk met deze pas betalen.

LET OP! het startpakket (of ander trainingsbenodigdheden) kan je niet met de pas betalen, tenzij je de pas hebt en in Den Haag woont. Dan kun je via st. Leergeld trainingsbenodigdheden vergoed krijgen.

IS TANG SOO DO AAN LEEFTIJD GEBONDEN?

Het antwoord is nee. Kinderen kunnen vanaf 6 jaar deelnemen aan ons programma. Natuurlijk is met de opzet van de les rekening gehouden met de mogelijkheden van jonge leerlingen. Van hen kan niet hetzelfde gevraagd worden als een volwassen persoon.

Vanaf 13 jaar komen de leerlingen in een andere groep. In deze groep ligt het tempo hoger en zijn de oefeningen zwaarder. Er wordt dan ook met volwassenen getraind waardoor de leerling zich sneller en beter ontwikkelt.