LIDMAATSCHAP

Om lid te worden van onze school schrijf je je in via onze website door middel van het inschrijfformulier. Dat kan al vanaf 6 jaar. Inschrijfkosten:  € 10,00.

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van ons via email de overeenkomst die je eenvoudig digitaal kunt ondertekenen. Na activering van je lidmaatschap* heb je toegang tot alle informatie en ontvang je ook de nieuwsbrieven. Wij wensen je een leerzame en vooral plezierige tijd op onze school.

OPZEGTERMIJN
De opzegtermijn voor het beëindigen van het lidmaatschap is 1 maand voor de datum dat je wilt stoppen met trainen. Je maakt daarvoor gebruik van het formulier op de website. Te laat afmelden betekent dat de volgende termijn betaald moet worden. Bij beëindiging van je lidmaatschap vind geen restitutie van vooruitbetaald lesgeld plaats.  

* Wij behouden ons het recht voor je verzoek tot lidmaatschap van Innae Dojang af te wijzen.

INSCHRIJVEN

Via onderstaande button activeer je het inschrijfformulier voor een lidmaatschap van onze school. Vul de gevraagde informatie in en verzend het formulier zodat wij jouw aanvraag in behandeling kunnen nemen:

 

Was je al eerder lid van onze school en wil je weer beginnen?
stuur ons dat even een bericht via het contact formulier. Daarnaast het verzoek om de benodigde trainingsmaterialen dan via onze shop te bestellen. Na de ontvangst van je aanmelding krijg je van ons de toegangscode voor de shop.