Workshop bedrijfsleven

Onze wereld is constant aan verandering onderhevig. De ene verandering is nog niet voorbij of de volgende wordt alweer ingezet. Of het nu gaat om organisatie veranderingen (reorganisaties) of technologische veranderingen, het gaat maar door. De druk op mensen om te presteren in deze snel veranderende maatschappij neemt toe. Wij horen regelmatig de vraag:

Hoe blijf ik overeind en op welke wijze kan ik goed blijven functioneren in deze snel veranderende samenleving?

workshopbedrijfslevenSpeciaal voor het bedrijfsleven bieden wij een bijzonder uitdagende workshop die ingaat op toepassing van eeuwenoude principes uit de krijgskunst. De workshop is geschikt voor groepen managers en medewerkers en is gericht op het vergroten van persoonlijke effectiviteit.

Deelnemers leren hoe zij hun innerlijke kracht kunnen versterken waardoor zij op een doeltreffende manier op kunnen komen voor hun belangen zonder daarbij in conflict te komen. De geleerde principes zijn direct in de dagelijkse praktijk toepasbaar.

Heeft u belangstelling voor een workshop voor uw leidinggevenden of vakteam, neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Samenwerkingspartners van Innae – gericht op persoonlijke effectiviteit – zijn:
Frans Uytterhoeven van Balans en Kracht Training & Advies en
Schoonderwoerd & Partners.

Opdrachtgevers o.a.:

WOONZORGCENTRAHAAGLANDEN HOOGHEEMRAADSCHAPDELFTLAND
HOGESCHOOLLEIDEN EUROPEESCHEVERZEKERINGEN
ARTSENZONDERGRENZEN ABNAMRO
Total Page Visits: 3712 - Today Page Visits: 1