We houden vol!!

Ons school is vanwege de corona maatregelen helaas gesloten. Dat betekent dat onze leden geen lessen meer kunnen volgen en dat betreuren wij. Uitzicht op het opheffen van de maatregelen is er nog niet. Wij hopen – net als jullie – dat het allemaal niet te lang gaat duren.

We zien dat er in de huidige situatie nieuwe creatieve manieren ontstaan om door te gaan met onze activiteiten. Aan de hand van korte instructie video’s en live streams helpen we onze leden om hun vaardigheden verder te verbeteren en fit te blijven. En gezien jullie enthousiaste reacties πŸ‘πŸ» in woord en beeld wordt dit zeer goed ontvangen.

Dat waarderen wij enorm en daarom denken we constant na om nog meer voor jullie te kunnen doen. De live stream tijd gaan we daarom verlengen naar een uur. Dus a.s. woensdag duurt de les dus 60 min. en hij begint weer om 16:30 uur. We horen nog graag van jullie wat we zouden moeten behandelen in de les. De oefeningen hebben we enigszins aangepast omdat jullie nu thuis in een kleinere ruimte moeten trainen. Maar daar kun je creatief mee omgaan hebben jullie wel gemerkt πŸ™‚

De afgelopen periode hebben we hele leuke video’s en foto’s van jullie ontvangen. In dit artikel zie je ze terug. We hebben de video’s nu toegevoegd aan onze website op een overzichtspagina. 

KLIK HIER OM ZE TE BEKIJKEN.

De beelden kun je ook terugvinden op onze FB pagina. Blijf ons jullie beelden sturen. Wij worden er enthousiast van en we laten op die manier aan elkaar zien dat we volhouden en niet opgeven! en straks komt er weer de tijd dat we elkaar weer gewoon kunnen ontmoeten tijdens de training in de zaal. Daar kijken wij – net als jullie – enorm naar uit. 

Voor nu wensen wij jullie een heel fijn paasweekend 🐣🐰πŸ₯šen veel gezondheidπŸ€πŸ€πŸ€ toe. En we zien elkaar woensdag weer tijdens de live stream. De link sturen we weer met whatsapp.

TANG SOO!πŸ‘ŠπŸ»πŸ₯‹

Team Innae

Total Page Visits: 3214 - Today Page Visits: 2