We gaan live!!

De afgelopen dagen hebben we getest hoe we kunnen gaan lesgeven op afstand. De test was succesvol en we kunnen melden dat we komende week een eerste zgn. live stream gaan doen.

Onze leden kunnen thuis of op een andere locatie met de les meedoen als ze gebruik maken van een smartphone, laptop of pc. Door het installeren van een app of een klein stukje gratis software van ZOOM kun je onze live uitzending volgen.

Het begint met een account + wachtwoord aanmaken op de website van ZOOM. Als je daarna kiest voor join a meeting wordt je automatisch gevraagd de app/software te installeren.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf via de menu keuze resources de software te installeren. Voor de informatieveiligheid gebruiken we voor de live stream de maximale beveiligingsinstellingen van ZOOM. 

Om het proces eenvoudig te laten verlopen hebben we een nieuwe Whatsapp groep gemaakt. Daarin publiceren we de link van de live uitzending. Als je op de link klikt ga je automatisch naar de uitzending via de app/software die je vooraf geïnstalleerd hebt.

Het kan zijn dat je inmiddels een nieuw telefoonnummer hebt. Daarom doen we maandagavond 6 april rond 18:00 uur een test in de Whatsapp groep. Ontvang je geen Whatsapp uitnodiging en bereikt de test jou dus niet dan hebben wij niet jou actuele telefoonnummer. Geef dan je huidige nummer alsnog snel aan ons door. 

DE LIVE UITZENDING VINDT PLAATS IEDERE WOENSDAGMIDDAG VAN 16:30 TOT 17:10 UUR EN DE UITNODIGING IS ALLEEN VOOR ONZE LEDEN EN ONTVANG JE DUS VIA WHATSAPP. 

Tot slot horen we graag wat je in de live les behandeld wilt zien. Dan proberen we daar op in te spelen.

Voor nu… BLIJF ALLEMAAL GEZOND EN HOUDT JE AAN DE OVERHEIDSMAATREGELEN

TANG SOO!!👊🏻🥋

Total Page Visits: 1936 - Today Page Visits: 2