Home Workout nr. 3

Zojuist hebben we voor jullie home workout nr. 3 gepost op onze FB pagina en Instagram volgt snel. Met de nieuwe oefeningen kun je nu gelijk aan de slag en zo zorg je ervoor dat je lekker fit blijft.

Wij zijn ook aan het onderzoeken of wij – net als het onderwijs – op afstand les kunnen gaan geven. Het idee is om live lessen te geven van ca. 40 minuten waar de leden dan thuis aan mee kunnen doen. Zodra we hiermee beginnen hoort u dat en zullen we uiteraard uitleggen hoe onze leden de lessen kunnen volgen.

We hopen natuurlijk dat we straks weer gewoon les kunnen geven zoals we dat gewend waren. Want het persoonlijk contact met onze leden en hun ouders missen we echt. Voorlopig is het dus behelpen, maar we maken er het beste van en we geven niet op. Dat hoort ook niet bij onze school…
Want INNAE betekent doorzetten! volhouden! niet opgeven! en dat zullen we dan ook zeker niet doen.

Blijf in de tussentijd onze website FB pagina en Instagram volgen. Want daar posten we onze instructiefilmpje en de filmpjes van onze leden. Wij waarderen het zeer dat jullie thuis zo actief zijn. Ga daar vooral mee door!

Blijf allemaal gezond door je goed aan de huidige regeringsregels te houden. Wij doen dat ook met het doel om jullie straks allemaal gezond en wel weer te zien. Daar kijken wij naar uit!!

Total Page Visits: 1603 - Today Page Visits: 2