Hé! hoe is het?

Hé! hoe is het met jullie allemaal?
We hebben elkaar al een tijdje niet gezien! Wij missen de lessen heel erg en jullie enthousiaste inzet daarbij. 

Door de maatregelen tegen het corona virus verwachten wij niet dat de lessen op korte termijn weer hervat kunnen worden. Daar balen wij natuurlijk heel erg van. Maar we begrijpen wel dat de maatregelen hard nodig zijn om de kwetsbaren onder ons te beschermen. En ook wij houden ons vanzelfsprekend aan de maatregelen. Jullie toch ook?

Maar in deze bijzondere tijden hebben we ook nagedacht wat we voor jullie – onze leden – kunnen betekenen. Wij gaan jullie helpen om deze periode gezond door te komen door digitaal oefeningen aan te bieden die je thuis zelf kunt doen. Dan blijf lekker actief en houden we op die manier contact met elkaar. Dat is belangrijk voor als straks de maatregelen weer worden opgeheven en de lessen hervat kunnen worden. Dan heb jij nog steeds een goede conditie en lenigheid zodat je zonder veel achterstand de lessen weer kan oppakken. WIJ KIJKEN ER AL NAAR UIT!

Vandaag publiceren wij het eerste filmpje op onze facebook pagina en op instagram. Wij zijn van plan om iedere week een filmpje te posten met verschillende oefeningen. Via een bericht op onze website kondigen wij het filmpje steeds aan.

Het is leuk voor ons allemaal als je laat zien hoe je thuis zelf aan de slag gaat met onze oefeningen. Post een foto of een filmpje in de reactie op onze facebook pagina. Lukt je dat niet, stuur dan de film/foto naar ons. Dan zetten wij het er op voor jullie.
Daag elkaar uit en laat aan elkaar laten zien hoe hard je thuis traint. 

WE HEBBEN ZOJUIST HET EERSTE FILMPJE GEPLAATST FACEBOOK & INSTAGRAM!

Doe allemaal mee!!! en wij kijken uit naar jullie foto’s of video’s!!
VOLG ONS OP INSTAGRAM EN FACEBOOK @INNAEDOJANG!

TEAM INNAE

Total Page Visits: 999 - Today Page Visits: 2