Een SUPER leuke training

In het kader van de 15e nationale sportweek hebben maar liefst 68 kinderen in de afgelopen week meegedaan aan onze trainingen. Dank daarvoor, jullie inzet en aandacht was TOP!

Op woensdagmiddag in RijswijkBuiten waren er 26 kids en 42 kids op vrijdagavond in onze dojang in Rijswijk Te Werve.ย 

De les begon met een korte uitleg over de opbouw van de les en wat er op het programma stond. Voor de introducees werden natuurlijk ook nog de spelregels toegelicht, zoals aandacht tijdens de uitleg, je best doen en rekening met elkaar houden.

De les begon met een warming up en daarna spierversterkende oefeningen zoals opdrukken, buikspier oefeningen en oefeningen voor je beenspieren. Nadat de spieren waren opgewarmd was er aandacht voor rekken en strekken om de lenigheid te verbeteren. Daarna werden de eerste technieken beoefend, ook op stoot- en trapkussen.ย 

Als laatste onderdeel gaven onze eigen leerlingen en leraren een paar korte demonstraties, zoals loopvormen, wapenvormen en breektesten. De introducees en toeschouwers vonden het geweldig. En daarmee kwam er een einde aan deze bijzondere trainingen. DANK VOOR JULLIE DEELNAME EN ENTHOUSIASME!!