Home

bestchoiceWelkom op onze website! Onze actieve school bestaat meer dan 40 jaar. Op de site vindt je meer informatie over de krijgskunst Tang Soo Do (onze specialisatie), ons lesprogramma en onze lesmethode. Naast de reguliere lessen voor de jeugd en volwassenen verzorgen wij ook speciale cursussen voor het onderwijs en workshops voor het bedrijfsleven. Als je geen lid bent van onze school heb je toegang tot het algemene deel van onze website. Ben je wel lid, LOG DAN NU IN! Heb je na het lezen van onze website nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

Total Page Visits: 7467 - Today Page Visits: 4

Meest recente berichten

Welcome Back Toernooi

Het is alweer een tijd geleden dat de All Tangsoodo Organization – de landelijke organisatie waar onze school lid van is – een toernooi organiseerde. Vanwege de corona pandemie was dit lang niet mogelijk. De laatste keer was in november 2019.

Maar dit jaar wil de ATO er voor gaan om opnieuw een toernooi te organiseren. Iedereen kan deelnemen, ongeacht je leeftijd en graduatie.

Er worden 3 competities gehouden, te weten: Sparren, Vormen en Wapenvormen

DATUM & LOCATIE:
Zaterdag 13 november
Sportcentrum Swanla
Zevenhuizen

Het is een geweldige ervaring om aan een toernooi deel te nemen. Je ontmoet dan mensen met dezelfde passie voor Tang Soo Do. Altijd er erg leuk. Er worden deelnemers uit binnen- en buitenland verwacht. 

Wij gaan de komende weken tijdens de lessen ons extra voorbereiden zodat jullie er klaar voor zijn. Wil je mee doen? Vul dan het inschrijfformulier in dat binnenkort wordt uitgereikt. 

Total Page Visits: 7467 - Today Page Visits: 4
  1. De kop is er af!! Reacties uitgeschakeld voor De kop is er af!!
  2. Zomerstop Reacties uitgeschakeld voor Zomerstop
  3. We houden vol!! Reacties uitgeschakeld voor We houden vol!!
  4. Innae Actie Video’s Reacties uitgeschakeld voor Innae Actie Video’s