Home

bestchoiceWelkom op onze website! Onze actieve school bestaat meer dan 40 jaar. Op de site vindt je meer informatie over de krijgskunst Tang Soo Do (onze specialisatie), ons lesprogramma en onze lesmethode. Naast de reguliere lessen voor de jeugd en volwassenen verzorgen wij ook speciale cursussen voor het onderwijs en workshops voor het bedrijfsleven. Als je geen lid bent van onze school heb je toegang tot het algemene deel van onze website. Ben je wel lid, LOG DAN NU IN! Heb je na het lezen van onze website nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

Total Page Visits: 8670 - Today Page Visits: 3

Meest recente berichten

WEES ERBIJ!!

We zijn net een paar weken onderweg in het nieuwe seizoen. De lessen worden goed bezocht en de komende weken trainen volgen een flink aantal kinderen 2 proeflessen. Ook hebben we al 4 nieuwe aanmeldingen dus de start van dit seizoen kan niet beter!!

Het eerste grote evenement van dit seizoen is het internationale toernooi van de ATO op 12 november. Een toernooi waar je zeker bij moet zijn!! Of je nu een beginner bent of al veel ervaring hebt, het maakt niet uit. Als je deelneemt wordt je ingedeeld op je eigen niveau om een zo eerlijke mogelijke competitie te krijgen. Het toernooi wordt in Zevenhuizen gehouden, dus dat is lekker dichtbij. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 oktober, maar als je nu al weet dat je mee wilt doen geef je dan op bij de Sabum. We gaan er de komende periode met de deelnemers ook weer extra voor trainen. Onze deelname aan het laatste toernooi in Harlingen was zeer succesvol. Laten we dat proberen te evenaren!!

Total Page Visits: 8670 - Today Page Visits: 3
  1. Jong geleerd, oud gedaan! Reacties uitgeschakeld voor Jong geleerd, oud gedaan!
  2. WIJ STARTEN WEER!!! Reacties uitgeschakeld voor WIJ STARTEN WEER!!!
  3. Welcome Back Toernooi – Update! Reacties uitgeschakeld voor Welcome Back Toernooi – Update!
  4. De kop is er af!! Reacties uitgeschakeld voor De kop is er af!!