Home

bestchoiceWelkom op onze website! Onze actieve school bestaat meer dan 30 jaar. Op de site vindt je meer informatie over de krijgskunst Tang Soo Do (onze specialisatie), ons lesprogramma en onze lesmethode. Naast de reguliere lessen voor de jeugd en volwassenen verzorgen wij ook speciale cursussen voor het onderwijs en workshops voor het bedrijfsleven. Als je geen lid bent van onze school heb je toegang tot het algemene deel van onze website. Ben je wel lid, LOG DAN NU IN! Heb je na het lezen van onze website nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

Total Page Visits: 5916 - Today Page Visits: 1

Meest recente berichten

Start seizoen 2020-2021

Deze week starten onze lessen weer in de zaal op beide locaties. Daar zijn we erg blij mee 🙂 . Aan de hand van duidelijke protocollen kunnen we veilig trainen en daar kijken we enorm naar uit! We hebben wat aanpassingen moeten doen maar in hoofdlijnen kunnen we trainen zoals we dat voor de corona crisis gewend waren.

We hebben voor iedere locatie een zgn. binnensport plan opgesteld en wij verzoeken alle betrokkenen (leden, ouders van jeugdleden en belangstellenden) om goed kennis te nemen van het plan zodat iedereen weet waar je rekening mee moet houden.

Heb je vragen neem dan contact met ons op.

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SUCCESVOL EN BOEIEND SEIZOEN!!

Team Innae

Total Page Visits: 5916 - Today Page Visits: 1
  1. Voorbereiding nieuwe seizoen Reacties uitgeschakeld voor Voorbereiding nieuwe seizoen
  2. We houden vol!! Reacties uitgeschakeld voor We houden vol!!
  3. Innae Actie Video’s Reacties uitgeschakeld voor Innae Actie Video’s
  4. We gaan live!! Reacties uitgeschakeld voor We gaan live!!