Kom je ook?

Op zondag 24 september wordt in winkelcentrum in de Bogaard van 13:00 tot 16:00 uur het ontdekkersevenement 2017 gehouden.

Verschillende sport- en culturele verenigingen zijn op deze dag aanwezig en bieden je de gelegenheid om actief delen te nemen aan de activiteiten die zij aanbieden. Ook onze school is van de partij!

Op deze dag kunnen kinderen deelnemen aan een korte training van ca. 30 min. Samen met onze eigen leerlingen maken de kinderen kennis met onze sport en ons lesprogramma. De training wordt afgesloten met een spetterende finale 🙂

De training van ca. 30 min. geven 3x op deze middag zodat veel kinderen mee kunnen doen. Ook geven we korte demonstraties om nog meer van onze sport te laten zien. 

Onze deelname aan dit evenement wordt succesvol als we met een flinke groep – bestaande uit jeugdleden en junioren/senioren – van de partij zijn. Inmiddels hebben een aantal leden hun medewerking al toegezegd. Top!!

Maar we zijn er nog niet…. Daarom benaderen we ook de ouders van onze jeugdleden met het verzoek of hun kind 24 september wil deelnemen aan het evenement.
KOM OOK!! en help ons mee om er een superleuke dag van te maken. 

1067total visits,100visits today