Buiten trainen

Tijdens een laatste meeting van het onze instructeurs is een voorstel overgenomen om bij mooi weer buiten te trainen. Buiten trainen geeft een extra dimensie, is hartstikke leuk en gezond. Natuurlijk zijn we in Nederland van het weer afhankelijk. Daarom laten we vooraf weten wanneer we naar buiten gaan. Vlak naast onze school is een mooi grasveldje waar we prima kunnen trainen.

Let op!! Als we buiten trainen dan doen we dat in een t-shirt, korte broek of trainingsbroek en dragen we sportschoenen. VERGEET NIET JE BESCHERMERS e.d. mee te nemen. 
Kom eerst gewoon naar de zaal. Daar kleed je je om en als iedereen klaar is vertrekken we gezamenlijk naar het grasveldje. Het is maar 2 minuten lopen. Je ouders hebben mooi zicht op ons vanaf een heuvel. We hebben er nu al zin in 🙂 Nu nog mooi weer!

ALS WE BUITEN GAAN TRAINEN PLAATSEN WE VOORAF EEN BERICHT OP DE WEBSITE EN DIT BERICHT ONTVANG JIJ OF JE OUDERS AUTOMATISCH PER EMAIL EN WE VERSTUREN HET BERICHT OOK VIA WHATSAPP. HOUD DE BERICHTGEVING DUS GOED IN DE GATEN IN DE MAANDEN APRIL, MEI, JUNI EN SEPTEMBER

718total visits,1visits today